Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (6)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» Cерпнева конференція педагогічних працівників міста Вінниці

Cерпнева конференція педагогічних працівників міста Вінниці

29 серпня 2016 року в актовій залі загальноосвітньої школи №4 відбулася щорічна серпнева конференція педагогічних працівників міста Вінниці. В роботі конференції взяли участь: міський голова Моргунов С.А., заступник міського голови Якубович Г.А., директор Департаменту освіти і науки ОДА Івасюк І.Д., директор Департаменту освіти міської ради Буняк В.В., голова Вінницької міської організації Профспілки працівників освіти і науки Соловей П.О., директори шкіл, завідуючі дошкільними закладами та голови первинних профспілкових організацій шкіл та садочків міста.
Традиційно на конференції були підведені підсумки роботи освітян в 2015-2016 н. р., а також накреслені перспективи розвитку міських закладів освіти в наступному навчальному році.
Всі виступаючі відзначили надзвичайно високі результати роботи середніх загальноосвітніх шкіл та дошкілля Вінниці в минулому навчальному році та на якісну підготовку закладів до нового.
«Саме головне в освіті, як у дошкільній, так і в середній – це її якість. А без відповідної матеріально-технічної бази цього набагато важче досягнути. Бюджетна децентралізація дала можливість в рази збільшити видатки на цю галузь. Я думаю, що в історії освіти міста Вінниці такого ще не було. В минулому році капітальні видатки на освіту були в розмірі 9,4 млн грн, у цьому році ми виділили 43,3 мільйони. Також ми сьогодні досить ефективно працюємо з інвесторами, які сьогодні будують два ДНЗ: по вулиці Покришкіна на 210 місць та Максима Шимка (колишня Карла Маркса) на 240 місць. Також у місті проходять роботи по енергоефективності навчальних закладів. У школи закуповують комплекси мультимедійного обладнання. В рамках проекту «Бюджет громадських ініціатив» було відібрано два великих і два малих проекти, які реалізуються безпосередньо в закладах освіти. Це – реконструкція харчоблоку у школі №4, будівництво спортивного майданчика у ЗШ №12, паркан «Україна вишивана» біля школи №23 та проект «Безпечна школа» по встановленню системи відеонагляду у закладі №27», – зазначив у своєму виступі міський голова Сергій Моргунов.

Наприкінці серпневої педагогічної конференції переможцям огляду-конкурсу з підготовки навчальних закладів до нового навчального року були вручені грамоти та подяки Департаменту освіти ВМР.
Також, щирими аплодисментами учасники конференції підтримали нагородження голови міської організації Профспілки працівників освіти Солов’я П.О. Почесною Грамотою та нагрудним знаком Кабінету Міністрів України за здобуття значних успіхів у громадській діяльності, сумлінну працю та високий професіоналізм.


Cерпнева конференція педагогічних працівників міста Вінниці

Cерпнева конференція педагогічних працівників міста Вінниці

Cерпнева конференція педагогічних працівників міста Вінниці

Cерпнева конференція педагогічних працівників міста Вінниці