Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Творчість – це десять відсотків натхнення і дев’яносто відсотків напруженої праці

Творчість – це десять відсотків натхнення і дев’яносто відсотків напруженої праці

Творчість – це десять відсотків натхнення і дев’яносто відсотків напруженої праціТомас Едісон колись сказав «Творчість – це десять відсотків натхнення і дев’яносто відсотків напруженої праці» . Ці слова як найкраще характеризують прекрасну жінку і творчого директора закладу позашкільної освіти «Центр позашкільної роботи» Жмеринської міської ТГ Дудік Тетяну Миколаївну.

22 роки ця чудова жінка очолює один із найкращих закладів позашкільної освіти області. Відмінник освіти України, професійно компетентна, ерудована у питаннях управління сучасним закладом позашкільної освіти Тетяна Миколаївна сформувала творчий і креативний колектив однодумців, який створює умови для розвитку обдарованої молоді міста, реалізації талантів та обдарувань учнівської молоді.

Потужний заклад позашкільної освіти, у якому займається більше 800 вихованців –це плід натхненної роботи педагогів та наполегливої праці директора. Ця тендітна жінка справжній генератор ідей, якій притаманний демократичний стиль керівництва ,вміє створити умови для співпраці, приймати педагогічні й управлінські рішення, стимулювати працю педагогів закладу. Керівник з високим рівнем професіоналізму та почуттям обов’язку. Прагне і вміє бачити свою діяльність збоку, об’єктивно й неупереджено оцінює та аналізує її, виділяючи сильні і слабкі сторони. Свідомо намічає програму самовдосконалення, її мету, завдання, шляхи реалізації.

За час керівництва Дудік Т.М. заклад позашкільної освіти «Центр позашкільної роботи» став модернізованим і сучасним, значно покращилася матеріально-технічна база, розширилася мережа гуртків різного профілю, підвищилася якість гурткової роботи та зріс рівень досягнень вихованців та педагогів закладу.Творчо обдаровані діти закладу позашкільної освіти «Центр позашкільної роботи» підкорювали мистецькі терени Польщі, Чехії, Туреччини, Грузії, Болгарії та 23 міст України. За період з 2019 по 2021 рр. вихованці ЗПОЦПР вибороли 23 Гран-прі,422 перших, 206 других та 108 третіх призових місць.

І все це, завдячуючи вмілому та продуманому керівництву директора, яка правильно визначає пріоритети у діяльності, стимулює різні точки зору підлеглих, вміло підтримує стосунки з людьми інших професій, балансує між особистою точкою зору та думкою педколективу, адже стиль її керівництва відображає вміння координувати і направляти діяльність педагогічного колективу в позитивне русло в реалізації поставлених завдань.

За вагомий особистий внесок у розвиток позашкільної освіти міста та обдарованої молоді Тетяна Миколаївна відзначена Грамотами управління освіти ЖМР, виконкому Жмеринської міської ради, Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА, Подякою Міністерства освіти України.

За професійність та інноваційний підхід до навчання та виховання учнівської молоді Дудік Т.М. відзначено медаллю Президента України «За активну участь у розбудові місцевого самоврядування» та занесено на обласну дошку Пошани «Праця і звитяга вінничан».

16 травня ця чарівна жінка відзначає прекрасний ювілей. Хочеться побажати Тетяні Миколаївні і надалі поєднувати в собі жіночу мудрість, інтуїцію, професійний підхід до справи і такі якості ,як сильну волю, вміння приймати рішення, втілювати в життя плани. Від душі бажаємо впевнено керувати справами, кожен день завершуючи успіхом і перемогою. Нехай буде у життя багато яскравих справ, щасливих посмішок. добрих надій, веселих миттєвостей і великих перспектив.