Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (7)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » » Вихователям та помічникам вінницьких дитячих садочків виплатять надбавки

Вихователям та помічникам вінницьких дитячих садочків виплатять надбавки

Вихователям та помічникам вінницьких дитячих садочків виплатять надбавки


Вінницький виконком міської ради ухвалив рішення про встановлення надбавок для працівників деяких комунальних закладів. У рішенні виконкому йдеться про вихователів дитячих садочків та помічників вихователів.

Надбавки вихователів – 15%, їхніх помічників – 75% від посадового окладу.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

Додаткове фінансове стимулювання вирішили запровадити враховуючи додаткові обов’язки, які покладаються на окремих працівників комунальних закладів дошкільної освіти Вінницької міської територіальної громади, що забезпечують безпеку вихованців під час сигналу «Повітряна тривога» в умовах воєнного стану.

«Дозволити керівникам комунальних закладів дошкільної освіти Вінницької міської територіальної громади з 01.01.2024 року:
1.Встановити надбавку за складність та напруженість в роботі у розмірі 15 % посадового окладу вихователям, які працюють з дітьми в очному режимі, на час дії воєнного стану в Україні.
2. Здійснювати щомісячне преміювання у розмірі 75 % посадового окладу помічників вихователів, які працюють з дітьми в очному режимі, на час дії воєнного стану в Україні», – йдеться у документі.


Вихователям та помічникам вінницьких дитячих садочків виплатять надбавки