Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Нарада голів профспілкових комітетів навчальних закладів м. Вінниці

Нарада голів профспілкових комітетів навчальних закладів м. Вінниці

14 травня 2019 р. в актовій залі Будинку культури вчителя відбулась зустріч голів первинних профспілкових організацій закладів освіти міста з міським головою С.А. Моргуновим , заступником міського голови Г.А. Якубович, директором Департаменту освіти Вінницької міськради О.В. Яценко. Під час зустрічі було обговорено ряд важливих питань: про соціально – економічний стан освіти міста, пріоритетні напрямки розвитку галузі на 2019 рік, літнє оздоровлення дітей педагогів.
Міський голова повідомив , що за останні чотири роки фінансування галузі освіти зросло майже вдвічі. За рахунок фінансової децентралізації, місто отримало можливість збільшити видатки на освіту до 1,42 млрд грн. в 2019 році (2016 рік – 625 млн грн). Ці кошти спрямовуються на утримання всієї галузі. В 2019 році продовжується робота по забезпеченню соціальних гарантій працівникам. Першочергове завданням – своєчасна виплата заробітної плати працівникам, і на даний час у місті відсутня заборгованість. З метою диференціації заробітної плати педагогічних працівників, які забезпечують надання дошкільної та позашкільної освіти дітям територіальної громади, з 01.04.2019 року встановлено надбавки за складність та напруженість в роботі у розмірі 20 % посадового окладу.
«Освіта – пріоритетна сфера для Вінниці, адже мова йде про молоде покоління, про людський потенціал. Фактично місто інвестує четверту частину зведеного бюджету у розвиток цієї галузі – більше 1 млрд грн. В тому числі це утеплення шкіл та садочків, будівництво спортивних майданчиків, осучаснення обладнання харчоблоків. Усе це продовжуємо реалізовувати. Також після встановлення муніципальної надбавки для педагогів дошкілля, плануємо цього року спрямувати додаткові кошти на забезпечення доплати до заробітної плати тренерам комунальних спортивних шкіл» - зазначив С. Моргунов.

Міський голова заявив про підтримку Вінницькою міською радою Програми літнього оздоровлення дітей працівників освіти та спортивних шкіл міста. На компенсацію кожної придбаної путівки для дітей працівників закладів освіти в санаторій «Авангард» м. Немирів буде повернено батькам по 1 тис. грн. з місцевого бюджету.

Запрошені відповіли на численні запитання голів профспілкових комітетів.
Нарада голів профспілкових комітетів навчальних закладів м. Вінниці

Нарада голів профспілкових комітетів навчальних закладів м. Вінниці

Нарада голів профспілкових комітетів навчальних закладів м. Вінниці

Нарада голів профспілкових комітетів навчальних закладів м. Вінниці