Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Березень 2024 (8)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)
Жовтень 2023 (8)




» » Планова нарада Оратівської районної організації профспілки працівників освіти і науки України

Планова нарада Оратівської районної організації профспілки працівників освіти і науки України

4-го січня цьогоріч відбулася нарада голів членських первинних профспілкових організацій, за участю Оратівського селищного голови Лошак Г.В., начальника відділу освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради Барановського Ф.Ф.

Голова Оратівської районної організації Дубінецька М.В. у своєму виступі підвела підсумки роботи районної організації Профспілки за 2022 рік, окреслила основні напрямки роботи на наступний рік, проінформувала прозміни в трудовому законодавстві, про обласну та районну програму «Оздоровлення та відпочинок 2023 року», про звітну документацію профорганізацій.

Лошак Г.В. привітала спілчан з новорічними святами, високо відмітила роботу організації та її профактив в плані дотримання законодавства в питанні захисту усіх працівників освіти, акцентувала увагу лідерів профспілки на реаліях сьогодення та необхідно в єдності всіх спілчан організації.

Барановський Ф.Ф. підвів підсумки роботи галузі за 2022 рік та повідомив про питання фінансування галузі освіти в 2023 році та функціонування закладів освіти громади в умовах сьогодення.

Планова нарада Оратівської районної організації профспілки працівників  освіти і науки України

Планова нарада Оратівської районної організації профспілки працівників  освіти і науки України