Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Наші футболісти – володарі срібного кубка!

Наші футболісти – володарі срібного кубка!

18 - 20 травня 2017 року у м. Києві на базі Міжнародної тенісної академії відбулись Всеукраїнські змагання з міні-футболу серед членів Профспілки працівників освіти і науки України.
Профспілка освітян за участі Асоціації футзалу України, Федерації футзалу м. Києва вперше проводила такий відкритий захід, що мав на меті пропаганду здорового способу життя, залучення освітян до активної спортивної діяльності, сприяння їх фізичному розвитку, підвищенню трудової й творчої активності та розвитку фізкультури і спорту в освітянському середовищі..
Участь в турнірі взяли понад 130 учасників із Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Рівненської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Чернігівської областей та міста Київ.
Змагання проводилися ся в одне коло у кожній із груп згідно з офіційними правилами гри у міні-футбол ФІФА. Команди розподілилися на 4 групи (3-4 команди у групі). Із кожної групи команди, які посіли 1 та 2 місця, розігрували між собою кубок за системою плей-офф.
Команда Вінницької області була сформована на базі команди Вінницького району, яка виграла кубок обласної профспілкової спартакіади. Жереб визначив у суперники по групі нашим футболістам команди Миколаївської, Луганської та Львівської області. Вінничани здобули беззаперечну перемогу у груповому турнірі, забивши у ворота суперників 20 голів, пропустивши при цьому всього 4. найпопулярнішим рахунком був рахунок 6:1 на користь нашої команди.
З таким же рахунком наша команда виграла у плей-оф в команди Житомирської області, а у півфіналі у команди Сумської області.
Фінальний поєдинок за золотий кубок відбувся 20 травня. Боротьба відбувавсь між командою Вінницької області (найстарша за віком серед всіх учасників) та командою з м. Києва , яка крім молодості та професійності мала ще велику прихильність суддів.
Спочатку наші футболісти вели у рахунку 2:0, але через ряд об’єктивних та суб’єктивних причин не змогли втримати перевагу і у підсумку поступились з рахунком 3:2.
Крім срібного кубку та позитивних емоцій наші спортсмени отримали підтримку та гарячі аплодисменти всієї глядацької аудиторії.
Бронзовий трофей повезли додому сумчани.
Гідно захистили спортивну честь Вінниччини на всеукраїнському рівні : капітан команди Заводян Андрій Олександрович (директор КЗ ДЮСШ «Десна» Вінницької районної ради), тренери-викладачі ДЮСШ «Десна» Євстаф’єв Дмитро Олександрович, Яремко Володимир Миколайович, Поповський Олександр Борисович, Заєць Ярослав Миколайович, директор Ямпільської ДЮСШ Гречковський Геннадій Іванович та ямпільські тренери- викладачі - Мунтян Олександр Віталійович, Батиршин Сергій Вадимович, Іванов Станіслав Валерійович, Булат Володимир Борисович, вчитель фізичної культури Крижопольської СЗШ №1 Мартинюк Олександр Миколайович.
Кращим бомбардиром турніру став тренер-викладач Ямпільської ДЮСШ Батиршин Сергій Вадимович
Очолювала вінницьку делегацію голова профкому, заступник директора ДЮСШ «Десна» Скорищенко Світлана Олександрівна, яка забезпечила нашим спортсменам комфортні умови тренування та гарячу болільницьку підтримку.
Щиро вітаємо усіх призерів та учасників змагань з черговим спортивним звершенням і бажаємо успіхів та нових перемог!

Голова Вінницької районної
організації профспілки працівників освіти
П’ятак М.М.
Наші футболісти – володарі срібного кубка!

Наші футболісти – володарі срібного кубка!

Наші футболісти – володарі срібного кубка!

Наші футболісти – володарі срібного кубка!