Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (7)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Підходить до завершення Спартакіада освітянської Профспілки Вінницького району.

Підходить до завершення Спартакіада освітянської Профспілки Вінницького району.

На весняних канікулах відбулись традиційні спортивні змагання серед освітян району, які щороку організовує Вінницька районна організації Профспілки працівників освіти і науки (голова П’ятак М.М.) за участю Вінницької районної організації Всеукраїнського ФСТ «Колос» АПК України (голова Юсумбелі Р.А.)
Освітяни змагались у таких видах: настільний теніс, волейбол, фут зал, шахи і шашки.
У турнірі з настільного тенісу, що проходив на базі Вінницько-Хутірського НВК перемогли серед чоловіків: І місце - директор Ільківської ЗОШ Кравець Б.І., ІІ місце – вчитель Медвежо-Вушківської ЗОШ Захарчук Л. П., ІІІ місце – вчитель Малокрушлинецької ЗОШ Мудрак Р.П. Серед жінок: І місце – вчитель, голова профкому Побережнянського НВК Кравчук С.В., ІІ місце - медсестра Вінницького-Хутірського НВК Парічук Л.М., ІІІ місце - секретар Вінницького-Хутірського НВК Слободянюк Г.П.
У волейбольному турнірі, який вже котрий рік приймає Стрижавська ЗОШ І-ІІІ ст.. чоловічі команди розподілили призові місця таким чином: І місце посіла команда ДЮСШ «Десна», ІІ місце – збірна Агрономічненського освітнього округу, ІІІ місце – збірна Стрижавського освітнього округу.
У жінок першість розіграли команди Стрижавського освітнього округу та Якушинецької ЗОШ-гімназії. У напруженій боротьбі перемогу здобули освітянки з смт. Стрижавка.
На змагання з футзалу, які гостинно приймала Агрономічненська ЗОШ, заявились всього дві чоловічі команди: ДЮСШ «Десна» та збірна Агрономічненського освітянського округу. Перемогу з рахунком 6:3 отримали чоловіки з ДЮСШ.
Шахово-шашковий турнір відбувався в приміщенні районної ради. Він був відкритим для участі і представників територіальних громад району. До шашкістів та шахістів з привітанням завітали голова Вінницької РДА Демченко М.І. та голова Вінницької районної ради Сітарський С. М.
За результатами напруженої боротьби призові місця розподілились таким чином:
- у змаганнях з шахів серед чоловіків І місце посів вчитель Оленівського НВК Гаврилюк О.Й., ІІ місце – вчитель Лаврівської СЗШ І-ІІ ст.. Максимець О.С., ІІІ місце житель с. Якушинці Щербань В.М.
- у змаганнях з шахів серед жінок І місце посіла жителька с. Писарівка Ковальчук Т.А., ІІ місце – заступник директора ЗНВР Лаврівської ЗОШ І-ІІ ст.. Радзієвська В.В. , ІІІ місце жителька с. Писарівка Зарудняк І.В.
- у змаганнях з шашок серед чоловіків І місце посів вчитель Малокрушлинецької ЗОШ Мудрак Р.П., ІІ місце – вчитель Малокрушлинецької ЗОШ Шатківський С.В., ІІІ місце – житель с. Зарванці Смаровоз О.І.
- у змаганнях з шашок серед жінок І місце посіла жителька с. Писарівка Ковальчук Т.А., ІІ місце – вчитель Якушинецької ЗОШ-гімназії Гефтер І.Б., ІІІ місце - жителька с. Писарівка Ковальчук Г.А.
Усі призери отримали грамоти та цінні подарунки з рук М. П’ятака та Р. Юсумбелі.
На жаль, участь у освітянській Спартакіаді приймають з кожним роком все менше та менше освітян. Прикро, але незважаючи на те, що для учасників змагань створюються відповідні умови. пропонуються і матеріальні стимули і призи, заняття спортом стає все менш популярним в освітянському середовищі.
Підходить до завершення Спартакіада освітянської Профспілки Вінницького району.

Підходить до завершення Спартакіада освітянської Профспілки Вінницького району.

Підходить до завершення Спартакіада освітянської Профспілки Вінницького району.

Підходить до завершення Спартакіада освітянської Профспілки Вінницького району.