Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Підтримаймо разом Петиції «Відновити оплату санаторно-курортних путівок для працюючих за рахунок коштів соціального страхування» та « Про надбавку за престижність педагогічної праці».

Підтримаймо разом Петиції «Відновити оплату санаторно-курортних путівок для працюючих за рахунок коштів соціального страхування» та « Про надбавку за престижність педагогічної праці».

За ініціативою Федерації профспілок України Спільний представницький орган об’єднань профспілок прийняв 21 вересня ц.р. рішення про звернення до Президента України з електронною петицією щодо внесення ним відповідного законопроекту для відновлення санаторно-курортного лікування працівників та оздоровлення дітей. Електронна петиція зареєстрована на сайті Президента України.
Прийняття закону дозволить забезпечити відновлення професійного здоров’я працівників, передусім зайнятих у шкідливих та важких умовах праці, профілактику захворювань, повноцінну роботу оздоровчих закладів та щорічно за рахунок коштів соціального страхування забезпечити санаторно-курортним лікуванням майже 250 тисяч працівників, оздоровлення біля 200 тисяч дітей, фінансово підтримувати 60 санаторіїв-профілакторіїв виробничих підприємств та 63 – навчальних закладів. Просимо провести роботу серед членів профспілок, профактиву, в трудових і студентських колективах із збору підписів під вказаною петицією на офіційному сайті Президента України. Для прийняття петиції до розгляду необхідно 25 тисяч підписів.
Для того щоб підтримати петицію «Відновити оплату санаторно-курортних путівок для працюючих за рахунок коштів соціального страхування» перейдіть по посиланню -> Петиція

Також на веб-сайті офіційного Інтернет-представництва Президента України оприлюднено електронну петицію «ПРО НАДБАВКУ ЗА ПРЕСТИЖНІСТЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАЦІ», ініціатором якої є Тернопільська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України.

Скористаймося ще й цією можливістю усією профспілковою громадою переконати найвище керівництво держави у необхідності припинення дії постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2014 року № 88 «Про внесення змін до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 23 березня 2011 року № 373» та внесення на розгляд Верховної Ради законопроекту, яким серед державних гарантій педагогічним працівникам передбачити право на надбавку за престижність праці в розмірі 20% посадового окладу (ставки заробітної плати).

Для того щоб підтримати петицію « Про надбавку за престижність педагогічної праці». перейдіть по посиланню -> Петиція