Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Березень 2024 (8)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)
Жовтень 2023 (8)




» » Відкриваємо красу Вінниччини.

Відкриваємо красу Вінниччини.

13.05.2015 р. відповідно до плану роботи Вінницького районного методичного центру та за підтримки районної Профспілки працівників освіти і науки відбувся семінар вчителів мистецьких дисциплін (художня культура, образотворче мистецтво, музичне мистецтво) у м. Тульчині. Семінар працював за темою «Класицизм як мистецький напрям європейського мистецтва» в рамках роботи за програмою «Сім чудес Вінниччини». Всі учасники були розділені на команди, які носили назву визначних європейських міст-осередків пам’яток класицизму і працювали за визначеними завданнями протягом усієї роботи семінару.
В рамках проведення заходу вчителі району відвідали краєзнавчий музей, музей-садибу М. Леонтовича, у якому вчителі музичного мистецтва влаштували імпровізований концерт за творами М. Леонтовича; палац Потоцького, на території якого було проведено пленер для вчителів образотворчого мистецтва за темою «Зображення просторових об'єктів на площині відповідно їх розмірів, обрисів, форми і світлотіньових відносин».
Під час подорожі презентували свої доповіді за темою вчителі художньої культури Іванівської СЗШ І-ІІІ ст. Є.П. Шкробіт, Широкогребельської СЗШ І-ІІ ст. Т.А. Онищук, Лаврівської СЗШ І-ІІ ст. Донченко Ю.В. Хорошим підсумком проведеної була вікторина-захист роботи у командах і гарні враження від такої інтелектуальної подорожі.
Профспілка освітян взяла на себе транспортні витрати на проведення семінару.
Відкриваємо красу Вінниччини.

Відкриваємо красу Вінниччини.

Відкриваємо красу Вінниччини.

Відкриваємо красу Вінниччини.