Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (6)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Турбівському ясла-садку №2 «Дубочок» виповнилося 30 років

Турбівському ясла-садку №2 «Дубочок» виповнилося 30 років

30 квітня відсвяткував своє 30-річчя Турбівський ясла-садок №2 «Дубочок»
Тридцять років перед малими турбівчанами відкриті двері в чудову країну казок, ігор та знань, де вони отримують такі потрібні їм вміння спілкуватися і любити, жити і перемагати, де про садок говорять як про затишний і гостинний дім, де живе любов і доброта. Де педагоги – мудрі та чуйні, а аура світла і чиста.


Для працівників, дітей та їх батьків, гостей, колишніх працівників садочка відбулося грандіозне свято, святкування ювілею, де свої таланти показали вихованці усіх вікових груп під керівництвом вихователів Залевської І.В.,Харченко Л.І., Шевченко О.В., Денисевич Н.П., Кіямуддін Т.М., Чиренко І.Ю., Іванюк Т.Ю., Ксьондз Л.Г, муз.керівника – Ваховської С.А. та хореографа – Васільєвої І.І. Також у святкуванні взяли участь випускники ясла-садка за 2005-2013 роки.
На святкування ювілею завітали голова Липовецької районної ради- Ю.М. Науменко, перший заступник голови райдержадміністрації- О.В. Дмитрів, голова районної ради Профспілки працівників освіти та науки В.В. Кучер , методист районного методичного кабінету І.І. Терлецька, селищний голова смт.Турбів О.І. Бондар. Гості завітали з подарунками: представники влади та районного відділу освіти вручили комплект посуду для харчоблоку, а районна рада Профспілки працівників освіти та науки відзначила кращих працівників, членів Профсіплки Почесними грамотами райради Профспілки та грошовими преміями.
Турбівському ясла-садку №2  «Дубочок» виповнилося 30 років
Турбівському ясла-садку №2  «Дубочок» виповнилося 30 років
Турбівському ясла-садку №2  «Дубочок» виповнилося 30 років