Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Березень 2024 (11)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)
Жовтень 2023 (8)




» » » Звернення президії комітету Вінницького обкому Профспілки працівників освіти і науки

Звернення президії комітету Вінницького обкому Профспілки працівників освіти і науки

Звернення президії  комітету Вінницького обкому Профспілки   працівників освіти і науки
Звернення
президії комітету Вінницького обкому Профспілки
працівників освіти і науки


До Президента України
Кабінету Міністрів України
Верховної ради України



Ми, члени президії комітету Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки підтримуємо заяву Федерації професійних спілок України та звернення Федерації профспілок Вінницької області.
Звертаємось до Вас із заявою про те, що ми повністю підтримуємо курс, обраний народом України, на Євроінтеграцію, на модернізацію економіки України.
Обком Профспілки заявляє рішучий протест проти силового розгону мирного Майдану, в ніч на 30 листопада та висловлюємо своє обурення діями правоохоронців, які мали б захищати людей, а не навпаки.
Вимагаємо об’єктивного і неупередженого розслідування цього факту, з подальшим притягненням до суворої відповідальності провокаторів та дійсних винуватців кривавого побоїща.
Вимагаємо захистити право громадян України на мирні збори, мітинги, походи і демонстрації, гарантовані Конституції України.
Розуміючи всю повноту загрози порушення Конституції, економічні наслідки дестабілізації в Україні, що можуть призвести до невиконання державних соціальних гарантій, зокрема, освітян Вінниччини, закликаємо заради стабільності в державі розпочати переговорний процес з організаторами протестних акцій з метою стабілізації ситуації в Україні.