Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Зі святом Дня працівників освіти дорогі наші колеги!

Зі святом Дня працівників освіти дорогі наші колеги!

Складний нині в Україні час, але ви заслуговуєте на свято. Знаємо, що ви не чекаєте пишних урочистостей і з тривогою вслухаєтеся у щоденні новини. Але ви щодня перемагаєте цю тривогу і йдете в класи, аудиторії, майстерні, зали — для того, щоб ростити Людей. І професійне свято — День працівників освіти — привід сказати вам особливі слова привітань, вдячності, захоплення і відданості.
Ми знаємо, що таких слів буде багато. Навіть у тих освітян, які тільки починають свій непростий шлях у професію. Адже впевнено обрати в житті саме таку стежку — кам’янисту, круту і непередбачувану — це вже вчинок. Іти нею все життя — подвиг. Особливо — у країні, яка ще переживає своє становлення, яка бореться за свою незалеж¬ність, в якій тільки формується система цінностей.
Від імені активу галузевої профспілки вітаємо вас зі святом! Бажаємо вам, у першу чергу, миру, здоров’я і впевненості у своєму виборі. Адже саме на вас суспільство покла¬дає величезну місію — виховати громадян нової, вільної, самодостатньої країни. / саме від вас залежить майбутнє країни.
Ви можете пишатися тим, що виховали тисячі справжніх патріотів, чудових профе¬сіоналів і просто чесних і порядних людей. Ваші нинішні учні і вихованці теж виростуть такими, адже ви вкладаєте у кожного з них частинку своєї великої душі. Нехай ніколи не збідніють на тепло і добро ваші серця! Нехай завжди дякують вам за науку ваші випуск¬ники!
Зі святом! Уклін вам!

Сергій Пугачов,
Голова Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки
Зі святом Дня працівників освіти дорогі наші колеги!