Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Березень 2024 (4)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)
Жовтень 2023 (8)




» » Нарада головних лікарів санаторіїв-профілакторіїв вищих навчальних закладів

Нарада головних лікарів санаторіїв-профілакторіїв вищих навчальних закладів

22 травня 2012 року на базі санаторно-оздоровчого табору ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «Пуща-Водиця» розпочалась нарада головних лікарів санаторіїв-профілакторіїв вищих навчальних закладів.

У вступному слові голова Профспілки Г.Ф. Труханов зупинився на питаннях щодо місця і ролі санаторіїв-профілакторіїв у здійсненні оздоровчої діяльності .

На нараді виступили заступник Голови Профспілки Романюк С.М., заступник директора департаменту Міністерства освіти, молоді та спорту України Щеглова О.М., заступник начальника управління ФПУ Леонов О.І., представник управління якості медичних послуг Міністерства охорони здоров’я України Зазовська Л.П., секретар головної акредитаційної комісії при Міністерстві охорони здоров’я України Гажаман Т.О. Обговорювались питання нормативно-правового забезпечення, фінансування і господарського утримання санаторіїв-профілакторіїв, їх ліцензування та акредитації, представництва інтересів профспілкової сторони у правлінні Фонду соціального страхування з ТВП.

23 травня відбулася фахова дискусія з проблем, що мають місце у роботі галузевих санаторно-профілактичних закладів. Головні лікарі обмінялися досвідом, ознайомилися із практикою діяльності санаторію-профілакторіїю Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут».

За результатами наради учасники прийняли звернення до Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Д.В. Табачника та Віце-прем’єр-міністра України Міністра охорони здоров’я Р.В. Богатирьової.

    

    





Відділ соціальних питань і охорони праці