Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (7)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Серпнева нарада та розширене засідання президії комітету облорганізації Профспілки

Серпнева нарада та розширене засідання президії комітету облорганізації Профспілки

31 серпня ц.р. в режимі відеоконференції відбулося чергове засідання президії та нарада голів членських профорганізацій комітету Вінницької облорганізації Профспілки.

Голова облорганізації Пугачов С.Г проінформувам про початок навчального року, діяльність та завдання Профспілки в умовах війського стану.

Юристкосульт Кутик О.А. проінформувала про роботу організаційних ланок Профспілки у нинішніх умовах, зокрема з використанням новоприйнятих нормативно-правових актів.

На президії облорганізації Профспілки було розглянуто питання про наслідки перевірки Липовецької районної організації Профспілки з дотримання Статутних вимог у частині організаційного та фінансового зміцнення Профспілки, посилення виконавської дисципліни, мотиваційних чинників профспілкового членства.

На засіданні президії виділено профспілкову виплату на суму 159 500 грн. з яких 91 000 грн членам Профспілки у яких загинули члени родини або були важко поранені (служба в ЗСУ), зруйноване житло внаслідок ракетного обстрілу у м.Вінниці 14 липня ц.р., а також на підставі заяв членів Профспілки у зв»язку з важкими хворобами.

Згідно обласної Програми «Оздоровлення і відпочинок 2022» профінансовано членські організації на суму 110 000 грн для членів Профспілки, які оздоровились у санаторіях.

Серпнева нарада та розширене засідання президії комітету облорганізації Профспілки


Серпнева нарада та розширене засідання президії комітету облорганізації Профспілки