Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Березень 2024 (8)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)
Жовтень 2023 (8)




» » «ПРОЛІСКАМ НАДІЇ» – 25!

«ПРОЛІСКАМ НАДІЇ» – 25!

24 квітня 2019 року фестиваль вчительської та учнівської творчості «Проліски надії» відсвяткував своє 25-річчя! Відзначити цю подію зібралися талановиті педагоги та їхні учні, вчительство області, лідери профспілкових організацій районів та міст.
Вітали учасників наймасштабнішої мистецької події заступник голови ЦК Профспілки працівників освіти і науки України Любов Гарбаренко, голова Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Сергій Пугачов, в. о. директора Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА Володимир Буняк. У виступах прозвучали слова вдячності за те, що педагоги не тільки навчають дітей, а й розвивають таланти своїх вихованців, надихаючи їх власним прикладом.
Нагородами ЦК Профспілки працівників освіти і науки та преміями облорганізації Профспілки освітян за багаторічну творчу діяльність, особистий внесок у розвиток аматорського мистецтва, відродження надбань національної культури, високий рівень виконавської майстерності, за організаторську роботу щодо сприяння розвитку аматорської творчості освітян області було нагороджено керівників художніх колективів, активних учасників та організаторів фестивалю «Проліски надії».
За кращу концертну програму у 2019 році члени журі фестивалю відзначили відділи освіти Тульчинської, Бершадської та Гайсинської райдержадміністрацій, управління освіти Могилів-Подільської, Жмеринської та Вінницької міських рад.
На гала-концерті ювілейного фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії» талантами вражали Бершадський, Могилів-Подільський, Чернівецький, Мурованокуриловецький, Липовецький, Шаргородський, Тиврівський, Козятинський, Гайсинський, Тростянецький, Тульчинський, Чечельницький, Вінницький, Ямпільський та Жмеринський райони, міста Хмільник, , Вінниця, Немирів, Козятин, а також Томашпільська і Дашівська ОТГ. Кожен учасник гала-концерту отримав диплом лауреата фестивалю.
«ПРОЛІСКАМ НАДІЇ» – 25!

«ПРОЛІСКАМ НАДІЇ» – 25!

«ПРОЛІСКАМ НАДІЇ» – 25!

«ПРОЛІСКАМ НАДІЇ» – 25!

«ПРОЛІСКАМ НАДІЇ» – 25!

«ПРОЛІСКАМ НАДІЇ» – 25!

«ПРОЛІСКАМ НАДІЇ» – 25!

«ПРОЛІСКАМ НАДІЇ» – 25!