Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Березень 2024 (8)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)
Жовтень 2023 (8)




» » Серпневе розширене засідання президії обласної організації Профспілки

Серпневе розширене засідання президії обласної організації Профспілки

18 серпня ц.р. відбулась засідання президії комітету Вінницької облорганізації Профспілки та голів районних, міських, вузівських профорганізацій. На засідання президії було прийнято рішення звернутися до Прем’єр-міністра України В. Гройсмана з приводу листа Міністерства фінансів України від 28.07.2016 № 31-04110-09-9/21934 щодо підготовки бюджетних запитів до проекту державного бюджету на 2017 рік, яким Міністерству освіти і науки України рекомендовано розробити та подати на розгляд Уряду відповідні зміни до законодавства для здійснення заходів, запланованих Міністерством фінансів України, реалізація яких призведе до звуження соціальних і трудових прав працівників освіти та осіб, які навчаються тощо.
Голова облорганізації Профспілки С.Пугачов у своєму виступі проаналізував діяльність профспілкових органів щодо соціально-економічного захисту членів Профспілки, а також проінформував про результати акції протесту, яка відбулась в липні щодо різкого підвищення цін на газ та тарифів на житлово - комунальні послуги тощо.
Юристконсульт О. Кутик проінформувала профактив з питань трудового законодавства з питань оплати праці та деяких змін до трудового законодавства. Заступник голови облорганізації Профспілки С. Горобець підвела підсумки оздоровлення членів Профспілки на базі «Вінниця» та «Альтаір» смт Коблево Миколаївської області. Влітку ц.р. на березі Чорного моря оздоровилось 708 членів Профспілки та 214 їх дітей. Головний бухгалтер облорганізації Профспілки І. Пасєка довела до відома голів членських організацій щодо внесених змін до Статуту Профспілки працівників освіти і науки України тощо.
Серпневе  розширене засідання президії обласної організації Профспілки

Серпневе  розширене засідання президії обласної організації Профспілки

Серпневе  розширене засідання президії обласної організації Профспілки

Серпневе  розширене засідання президії обласної організації Профспілки