Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » День Закоханих у ВДПУ.

День Закоханих у ВДПУ.

«Кохання». Впродовж всього існування людства, кожна людина за своє життя прагне пізнати його. Про кохання писали в стародавніх рукописах, його, як вічне сяйво оспівують у піснях і як яскравий промінь, воно пронизує поезію. Без нього життя - даремне…»
13 лютого у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського, до дня усіх закоханих відбулось надзвичайно романтичне дійство - День Святого Валентина. За доброю традицією розпочалося святкування в мистецькому центрі із студентського весілля, яке профком університету проводив під гаслом «Міцна сім’я – запорука щасливого майбутнього».
Під марш Мендельсона закохані пари урочисто одружились у присутності свідків та гостей. «Молодята» отримали «свідоцтва про шлюб» (дійсні до півночі 14 лютого) подарунки та солодощі.
Свято продовжилось святковим концертом, під час якого «одружені пари» отримали головні призи від профспілкової організації та ректорату університету (подорож вихідного дня та романтичні вечері).
Із вітальним словом до усіх присутніх звернулась ректор, професор Наталія Іванівна Лазаренко, яка побажала щоб кохання окриляло і приносило найніжніші, найщиріші почуття в серця кожної людини, щоб вірними супутниками на стежині кохання були взаємність та вірність.
День Закоханих у ВДПУ.

День Закоханих у ВДПУ.

День Закоханих у ВДПУ.

День Закоханих у ВДПУ.

День Закоханих у ВДПУ.

День Закоханих у ВДПУ.