Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » СТУДЕНТСЬКЕ ВЕСІЛЛЯ: ІМПРОВІЗАЦІЯ

СТУДЕНТСЬКЕ ВЕСІЛЛЯ: ІМПРОВІЗАЦІЯ

СТУДЕНТСЬКЕ ВЕСІЛЛЯ: ІМПРОВІЗАЦІЯУнікальну та неповторну церемонію «одруження» п’ятий рік поспіль у Валентинів день організував профком Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського. Приємною несподіванкою стала рекордна кількість «молодят». Промовити заповітне «так» і зареєструвати «шлюб» наважилася 21 пара. Дійство відбулося в стінах профкому, який у це свято перетворився на студентський РАЦС.
Дівчатам одягали фату та вручали весільний букет. За бажанням «молодята» запрошували свідків та обмінювалися обручками. На пам’ять про щасливу подію новоспечені «подружжя» отримали свідоцтва про одруження та подарунки від профкому.
Новинкою став конкурс на найкраще освідчення в коханні. Перемогу та два квитки до кінотеатру отримала Марія Береза. Акція «Кохаєш? – Одружись!» – невід’ємна частина проведення Дня закоханих. Заступник голови первинної профспілкової організації університету Олена Петрівна Граматович пояснює:
– Міцна сім’я – запорука щасливого одруження. Акція спрямована на те, щоб сучасна молодь зрозуміла – одружуватися не так уже й страшно. Це логічний розвиток почуттів, крок до сімейного життя. Приємно було дивитися, як закохані пари схвильовано трималися за руки. Для кожного з-них це не розвага, а символічне весілля, після якого із гордістю зможуть сказати: «Ми – одружилися!».

















СТУДЕНТСЬКЕ ВЕСІЛЛЯ: ІМПРОВІЗАЦІЯ

СТУДЕНТСЬКЕ ВЕСІЛЛЯ: ІМПРОВІЗАЦІЯ

СТУДЕНТСЬКЕ ВЕСІЛЛЯ: ІМПРОВІЗАЦІЯ