Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Розширений пленум Вінницького міського комітету Профспілки

Розширений пленум Вінницького міського комітету Профспілки

5 лютого 2019 року відбувся ХV розширений пленум Вінницького міського комітету Профспілки працівників освіти і науки України.
На пленарному засіданні слухалось питання про виконання Угоди між Департаментом освіти Вінницької міської ради та Вінницькою міською організацією Профспілки працівників освіти і науки за 2018р.
Із співдоповідями виступили голова Вінницького міськкому Профспілки П.О. Соловей та директор Департаменту освіти Вінницької міської ради О.В. Яценко, які детально проаналізували виконання Угоди за звітний період, узгодили перспективи подальшої співпраці на 2019 рік та відповіли на чисельні запитання голів первинних профспілкових організацій.

Учасники пленуму радо вітали вручення директору департаменту Оксані Яценко Почесного знаку ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «За соціальне партнерство».

Також на пленумі було прийнято на профспілковий облік міської організації Профспілки працівників освіти і науки первинну профспілкову організацію Комунального закладу «Деснянський навчально-виховний комплекс: початкова школа-заклад дошкільної освіти Вінницької міської ради».

Учасники пленуму затвердили план роботи Вінницької міської організації Профспілки на 2019 рік, програму «Оздоровлення і відпочинок 2019 року» та прийняли рішення взяти участь в огляді - конкурсі на кращу первинну профспілкову організацію Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки.
Розширений пленум Вінницького міського комітету Профспілки

Розширений пленум Вінницького міського комітету Профспілки

Розширений пленум Вінницького міського комітету Профспілки