Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » І двадцята «Живинка» з аншлагом

І двадцята «Живинка» з аншлагом

Із 4 червня по 4 липня працюватиме університетський денний спортивно-оздоровчий табір «Живинка». І як завжди — повний аншлаг обидві табірні зміни. А перші вихованці «Живинки» уже кандидати наук і виховують власних дітей.
Двадцятий рік поспіль університетські викладачі не переймаються, куди подіти своїх дітлахів, коли в тих уже канікули, а в батьків відпусток ще немає.
Червень в університеті надзвичайно напружений місяць — іспити, заліки, захисти, випуски… Ні часу, ні сил почасти на власних дітей не вистачає. Тому у перший місяць літа така допомога табору просто неоціненна.
Дітей, котрих батьки хочуть оздоровити у «Живинці», щоразу більшає. І цьогоріч, приміром, у кожній зміні уже по 47 дітей. Родзинка «Живинки» — разом відпочивають діти різного віку. І це до вподоби і малюкам, і старшим.
Вартість путівки для батьків символічна — 210 гривень за зміну, адже вони сплачують лише незначну частку. Решту — профспілка.
А як готують в університетській їдальні! Батьки стверджують, що їхніх дітей годують, як у респектабельному ресторані. Щодня директорка університетської їдальні Віра Кучальська радиться з дітлашнею, що є вони хочуть їсти на завтрашній сніданок і обід.
А тепер придумали влаштовувати обіди прямо… в лісі. Аби в дітей був незабутній відпочинок, не шкодують своєї енергії й ентузіазму незмінний і незамінний вихователь «Живинки» профкому ВНТУ Людмила Волхонська та улюблениці «живинчат» Аліна Чхань і Олена Колос.
Самовіддано опікується «Живинкою» заступник голови профкому ВНТУ Галина Майхрук. Чи то скоординувати екскурсії, чи то упередити проблеми — то її прерогатива.
До речі, подібного червневого табору для дітей своїх викладачів і співробітників не має жоден університет України.
І двадцята «Живинка» з аншлагом