Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (6)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Щедра та гостинна наша Україна!

Щедра та гостинна наша Україна!

Саме під таким гаслом в жовтні відбувся уже традиційний фестиваль-ярмарок у Вінницькому міжрегіональному вищому професійному училищі. Свято, засноване навчальним закладом , традиційно проводиться до свята Покрови Пресвятої Богородиці і День Українського козацтва. Директор училища Олександр Дмитрович Дмитрик привітав учнів, викладачів та гостей свята.
Педагогічні працівники та учні училища продемонстрували і щедрість душі української, і щедрість української землі. Благодійний ярмарок пропонував розваги та їжу на будь -який смак: виставка -продажу сільськогосподарської продукції , виставка- конкурс «Дари Поділля» , польову кухню , куліш , шашлик , юшку з риби , печену картоплю від майбутніх кухарів , майстер -класи народних ремесел , виступи художніх колективів училища і міста , конкурси та розваги , розіграш лотереї « Небайдужі серця».
Заходили на ярмарок і перехожі, щоб недорого купити чогось смачненького, зануритися у атмосферу доброзичливості, поласувати справжнім українським борщем.
Такі щорічні ярмарки училище проводить, щоб знайомити учнів і гостей з традиціями та побутом нашого народу, щоб не втрачався незримий зв'язок з попередніми поколіннями. Крім того, це благодійний ярмарок. Кошти, зібрані на ньому, витрачаються на потреби дітей, які потребують допомоги, допомога бійцям в зону АТО.
Щедра та гостинна наша Україна!

Щедра та гостинна наша Україна!

Щедра та гостинна наша Україна!

Щедра та гостинна наша Україна!

Щедра та гостинна наша Україна!