Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (6)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Змагання з настільного тенісу у Вінницькому районі.

Змагання з настільного тенісу у Вінницькому районі.

23 березня за програмою щорічної Спартакіади серед членів Профспілки освітян Вінницького району відбувся турнір з настільного тенісу.
Освітяни з 12 навчальних закладів району зустрілись за тенісними столами в затишній спортивній залі Вінницько-Хутірського НВК.
Чоловіки та жінки розігрували особисту першість за круговою системою.
В результаті тривалої та чесної спортивної боротьби призові місця розподілились таким чином. Переможцем змагань серед чоловіків став працівник Широко-Гребельського НВК Максімов В.А., який перемагає уже третій рік поспіль не лише на рівні району але й займає призові місця на обласній Спартакіаді освітян. ІІ місце посів директор Ільківської ЗОШ Кравець Б.І., ІІІ місце – вчитель Медвежо-Вушківської ЗОШ Захарчук Л. П.
Жінки здобули такі призові місця: І місце – вчитель Побережнянського НВК Кравчук С., ІІ місце - вчитель Стадницької ЗОШ Баранович Л.В., ІІІ місце – профорганізатор, вчитель Зарванецької ЗОШ Курдибаха Н.Б.
Особливо хочеться відмітити високі персональні результати директора Ільківської ЗОШ І-ІІ ст.. Кравця Богдана Івановича, для якого зайняте призове місце вже стало третім (враховуючи І місце з шахів та ІІІ місце з шашок) та вчителя математики Стадницької ЗОШ І-ІІ ст.. Баранович Л.В., яка також крім другого місця з тенісу здобула І місце з шахів та ІІ місце з шашок. Саме такі педагоги є найкращим прикладом здорового способу життя для учнів та колег по роботі.
Змагання з настільного тенісу у Вінницькому районі.

Змагання з настільного тенісу у Вінницькому районі.