Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (6)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Звернення до Вінницької обласної державної адміністрації щодо фінансування обов’язкових медичних профілактичних оглядів працівників освіти.

Звернення до Вінницької обласної державної адміністрації щодо фінансування обов’язкових медичних профілактичних оглядів працівників освіти.

До обкому Профспілки надходять звернення районних (міських) організацій Профспілки працівників освіти з приводу відсутності фінансування обов’язкових медичних профілактичних оглядів працівників освіти.
Фінансування закладів охорони здоров’я здійснюється Національною службою здоров’я України виключно за надані послуги, визначені в специфікації. На жаль, в обсязі послуг, за які платить НСЗУ, проведення медичних профілактичних оглядів не передбачене.
За пунктом 2 Порядку проведення обов’язкових профілактичних оглядів та видачі особистих медичних книжок, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2001 р. №559, витрати закладів та установ охорони здоров’я, пов’язані з проведенням обов’язкових медичних оглядів працівників бюджетних установ та організацій покриваються за рахунок коштів, передбачених кошторисом на утримання відповідного закладу та установи охорони здоров’я.
Міносвіти в листі №1\12-7216 від 5 вересня 2013 року надало роз’яснення щодо фінансування проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників загальноосвітніх навчальних закладів...
Завантажити:Firm-blank.doc [122,5 Kb] (cкачиваний: 56)