Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » Дбаючи про здоров’я!

Дбаючи про здоров’я!

Щорічно у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського проводиться безоплатне флюорографічне обстеження працівників та студентів.
У 2016 році профспілковий комітет започаткував проведення медичного обстеження для профілактики хронічних захворювань різних напрямів. Першим кроком було обстеження у Вінницькому обласному клінічному онкологічному диспансері. Члени профспілки, переважна кількість яких – це жінки, мали можливість пройти обстеження гінеколога, мамолога, зробити УЗД та мамографію за часткову вартість (50% було виділено з коштів профспілкового бюджету).
У 2018 році «Програма оздоровлення 2018» Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки була розширена медичним обстеженням вчителів, які проходять підвищення кваліфікації, спеціалістами Вінницького обласного клінічного високоспеціалізованого ендокринологічного центру.
Профком ВДПУ підтримав ініціативу, вніс доповнення до власної програми оздоровлення і за сприянням обласного комітету Профспілки організував обстеження медичними працівниками центру викладачів, працівників та студентів університету в педагогічному університеті.
За укладеною угодою, протягом 6 днів у приміщенні медпункту університету працювали медичні працівники Вінницького обласного клінічного високоспеціалізованого ендокринологічного центру. Члени Профспілки (викладачі, працівники, студенти) безоплатно (за кошти профспілкового бюджету) мали можливість пройти обстеження крові на цукор, зробити електрокардіограму, пройти УЗД щитовидної залози та отримати консультацію лікаря-ендокринолога. Більше 500 осіб скористались такою можливістю.
Ректорат та профспілковий комітет університету висловлює щиру подяку голові Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Пугачову Сергію Георгійовичу, головному лікарю Вінницького обласного клінічного високоспеціалізованого ендокринологічного центру Прудиусу П.Г. та усім лікарям, які працювали з колективом.
Дбаючи про  здоров’я!

Дбаючи про  здоров’я!

Дбаючи про  здоров’я!

Дбаючи про  здоров’я!

Дбаючи про  здоров’я!