Фотогалерея
Популярні новини
Архів новин
Квітень 2024 (5)
Березень 2024 (12)
Лютий 2024 (9)
Січень 2024 (11)
Грудень 2023 (6)
Листопад 2023 (5)




» » СВЯТО, ЩО НЕ ЗНАЄ КОРДОНІВ

СВЯТО, ЩО НЕ ЗНАЄ КОРДОНІВ

17 листопада 2015 року, в Міжнародний День студента, всі, хто навчається у Вінницькому державному педагогічному, відзначили своє свято. На студентів нинішніх і студентів колишніх чекала гарна концертна програма і СтудКквест «Хто зверху?», влаштований профспілковим активом навчального закладу.
За традицією, у мистецькому центрі, відбулось урочисте нагородження найкращих студентів.
- Ми пишаємося тим, що студенти Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського в авангарді перших, посідають призові місця на олімпіадах із різних галузей науки, підвищуючи престиж нашої Альма-матер. Дуже сподіваюсь на те, що свої інтелектуальні здобутки, вміння креативно мислити і знаходити нові рішення кожен із вас і надалі спрямовуватиме на демократичну розбудову країни, утвердження європейських стандартів. Тож творіть, дерзайте, перемагайте! Нехай вашими незмінними супутниками будуть віра, надія та любов. Миру вам, щастя, відмінного навчання, доброчинних справ на благо нашої країни! – із такими словами
-Сьогодні свято, що не знає кордонів, - зазначив голова профспілки навчального закладу Микола Баюрко. Зичу усім студентам, аби кожен ваш день був наповнений добрими справами – з вами і для вас.
- Швидкої здачі сесії, щоб гуртожитки отримали п’яту зірку, харчування студентів досягло рівня європейського, а стипендія не вміщувалася на одній картці, –набажав голова Ради студентського самоврядування Олександр Забіяка.
Заступник голови Вінницької обласної організації профспілки працівників освіти і науки Світлана Горобець, яка була присутня на урочистості, передала молоді слова вітань від очільника Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Сергія Пугачова та нагородила студентів, які активно беруть участь у профспілковій роботі.
Після закінчення урочистої частини відбувся святковий концерт
СВЯТО, ЩО НЕ ЗНАЄ КОРДОНІВ

СВЯТО, ЩО НЕ ЗНАЄ КОРДОНІВ

СВЯТО, ЩО НЕ ЗНАЄ КОРДОНІВ

СВЯТО, ЩО НЕ ЗНАЄ КОРДОНІВ

СВЯТО, ЩО НЕ ЗНАЄ КОРДОНІВ

СВЯТО, ЩО НЕ ЗНАЄ КОРДОНІВ

СВЯТО, ЩО НЕ ЗНАЄ КОРДОНІВ

СВЯТО, ЩО НЕ ЗНАЄ КОРДОНІВ